Ben jij benieuwd hoe ons systeem in elkaar zit en hoe jij misschien wel online veel geld kan verdienen? Dan ben je op de juiste pagina!
Hoe kan je meedoen met myCamisa?
Als je creatief bent, en je kunt overweg met programma’s als Adobe Photoshop of Adobe Illustrator dan kom je al een heel eind!

fase 1
Maak een uniek ontwerp voor op de t-shirts, dat voldoet aan alle eisen. Neem de tijd om iets geweldigs te creëren! Je kunt gebruik maken van onze speciale Equipment Kit om onder andere je eigen kleur t-shirt te kiezen. Op myCamisa.nl kan je simpel je eigen creaties (door ons ook wel "designs" genoemd) insturen.

fase 2
Onze deskundige jury bekijkt en beoordeelt het door jou ingestuurde design op creativiteit en originaliteit.
Upload eenvoudig jouw unieke design!
Stem op designs!
fase 3
Als de jury het design heeft goedgekeurd is het direct te koop. Per verkocht shirt ontvang je 100 credits (€1,- netto)! Gedurende 7 dagen staat het ontwerp op de website onder het gedeelte “Beoordeel designs”. Iedereen kan zijn stem (maximaal 1 keer per ontwerp) uitbrengen. Breng zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen op de hoogte van jouw verbluffende design.

fase 4
De jury gaat het design na 7 dagen opnieuw beoordelen, en beslist of het ontwerp de "topCamisa" classificatie krijgt. Let op: De gemiddelde score van het stemmen is voor de jury niet altijd doorslaggevend!

                                               

fase 5
Wanneer het design door de jury de "topCamisa" classificatie krijgt, ga je geen 100, maar 200 credits per verkocht shirt verdienen!

 
 
Het myCamisa credits systeem
Met het myCamisa credits systeem kan je sparen voor cash geld! 100 credits staat gelijk aan € 1 euro! Je kan de credits laten uitbetalen door het formulier op de credits pagina in je account in te vullen. Grafiek van jouw credits!
Je kunt op de volgende manieren credits verdienen:
100 credits Bij registratie krijg je nu tijdelijk een bonus van 100 credits!
100 credits 100 credits per verkocht shirt met jou ontwerp!
200 credits 200 credits per verkocht shirt met de "topCamisa" classificatie!
50 credits Het insturen van een myShot levert 50 credits op!
25 credits Per vriend die zich aanmeldt met jouw myFriends code, krijg je 25 credits!
25 credits Er zijn geregeld acties waar je extra credits mee kan verdienen!